Adres & Route

Adresgegevens:

Vestigingsadres: Correspondentieadres:
Sportpark Marco van Basten Prof. Jan Bronnerlaan 232
Kanaalweg 174 3541 AL  Utrecht
3533 HL  Utrecht

Wij zijn via de mail te bereiken op:  info(at)sjvjeudeboules.nl

 

Routebeschrijving naar het Sportpark:

PVC route

Vanuit de binnenstad/station

Rijd de Vleutenseweg af tot aan het grote kruispunt met de Spinozaweg. Links af over de Spinozabrug. Na de brug de eerste weg rechts de Kanaalweg op. Blijf rechts rijden/lopen langs het water. Na 50 meter ligt links het sportpark.

Vanuit Overvecht

Over de Marnixlaan, Cartesiusweg, Thomas á Kempisweg, Spinozaweg. Over de Spinozabrug en meteen na de brug rechtsaf de Kanaalweg op. Blijf rechts rijden langs het water. Na 50 meter ligt links het sportpark.

Vanaf snelweg A2 afrit 8 Centrum

Rij vanaf het 24 Oktober Plein over de Pijperlaan, Joseph Haydnlaan, Lessinglaan. Ga linksaf voor de witte acht-/zeshoekige Pniëlkerk aan de linkerkant. Neem de eerste weg rechts, de Calderonlaan in. Aan het einde [het laatste stuk is eenrichtingverkeer en dus verboden] rechtsaf de Cervanteslaan op en dan meteen naar links de Kanaalweg op. Na 50 meter ligt links het sportpark.

Vanuit Kanaleneiland, afslag Kanaleneiland op A12

Rijd de Europalaan af langs de meubelboulevard. Ga op de eerste rotonde linksaf (derde afslag), de Beneluxlaan op. Rijd de hele Beneluxlaan af, onder de fly-over door op het 24 Oktoberplein. Rij vanaf het 24 Oktober Plein over de Pijperlaan, Joseph Haydnlaan, Lessinglaan. Ga linksaf voor de witte acht-/zeshoekige Pniëlkerk aan de linkerkant. Neem de eerste weg rechts, de Calderonlaan in. Aan het einde [het laatste stuk is eenrichtingverkeer en dus verboden] rechtsaf de Cervanteslaan op en dan meteen naar links de Kanaalweg op. Na 50 meter ligt links het sportpark.

Met het openbaar vervoer:

Met lijn 5 tot de halte Racinelaan of met lijn 4 tot halte Spinozaweg